Onze producenten

Onze biologische wijnen, olijfolie en balsamico azijn zijn afkomstig van producenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die een ecologisch verantwoord landbouwmethode toepassen.

We werken samen met producenten uit Italië, Spanje en Frankrijk. Een aantal van onze leveranciers uit Italië horen bij de eerste biologische wijnproducenten van het land. Hun overtuiging in hun werkwijze vertaalt zich in een hoge kwaliteit wijnen.

Onze producenten zijn aangesloten bij organisaties die de navolging van de Europese biologische landbouw regelgeving controleren. Elke fles in ons assortiment draagt daarom een keurmerk van een door de Europese Unie erkende controleorganisatie.

Bijzondere wijngaarden
De kwaliteit van onze wijnen heeft haar oorsprong in de wijngaard. Elke afzonderlijke wijn bezit unieke eigenschappen die ontstaan door de grond, de ligging van de wijngaard, de druivensoorten, het oogstjaar en vooral de werkwijze van de producent. De techniek die zij in de wijnkelder toepassen, brengt, de fijne karakteristieken van een wijn beter tot hun recht. Veel biologische producenten zijn hiervan overtuigd en zijn steeds op zoek naar verbeteringen op dit gebied.

Wij vinden biologische wijnen zonder meer het beste wat men kan aanbieden. Zowel uit vriendelijkheid voor het milieu en voor de gezondheid, maar ook wegens de fijne smaakvariaties, de goede prijs en uitstekende kwaliteit.